KSKV Vlamertinge gehuldigd op stadhuis!

Een promotie naar de hoogste provinciale afdeling moet uiteraard gevierd worden. Daarom werd KSKV vrijdag ontvangen door de burgemeester en enkele schepenen.

KSKV maakte van deze gelegenheid ook gebruik om het stadsbestuur nog eens met hun neus op de reeds beloofde feiten te drukken.

Vlamertinge hoort nu stilaan thuis bij de grote jongens, doch zijn er dringend enkele werkzaamheden nodig.

Ten eerste moeten de lichten op de trainingsvelden dringend vernieuwd worden. Deze belofte werd ook al door de burgemeester gemaakt op de nieuwjaarsreceptie en op de huldiging werd bevestigd dat dit a priori zal behandeld worden.

Verder hebben de kleedkamers voor de jeugd een opknapbeurt nodig. Hiervoor wordt een bestek uitgeschreven werd KSKV meegedeeld.

Ten derde is er een hoge nood aan bereikbaarheid en parking. Uit de huldiging begreep KSKV dat deze grondwerken ook nog dit jaar worden uitgevoerd.

KSK hoopt dat het college van burgemeester en schepenen nu van hun woorden effectieve daden maakt, zodat KSKV kan uitgroeien naar een volwaardige eerste provinciale en waarin de jeugd alle mogelijke kansen krijgt om zich verder te ontwikkelen in een gezonden, stabiele en familiale club.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑