BvW: Verslag WS Houthulst – KSK Vlamertinge: 2-3

KSK start gretig en na een mooi opgezette actie kan Prez na 3 min de 0-1 tegen de touwen prikken. Enkele minuten later wordt een actie opgezet via Cannaert die Prez bereikt. Prez wordt net voor de 16 neergehaald. Tijd voor Vandecateele om zijn kanon scherp te stellen en inderdaad 0-2 na 5 minuten spelen. In minuut 6 kan Vanderborgt de bal van een doorgebroken speler uit de voeten halen. KSK blijft de bal mooi rond tikken. 12 de min aanval Houthulst, maar deze wordt voorlangs gekopt. 15 min voorzet vanop rechts over Hoornaert binnengetrapt door Cannaert. 0-3.

Na de herneming doorbraak Houthulst na dubieus buitenspel en Dumolin maakt er 1-3 van. Vlamertinge blijft balbezit houden zonder echt gevaar te creëren

Koffiepauze

In de 48 minuut hoekschop op de slof genomen door Canaert tegen de paal. Hierna enkel middenveldvoetbal. Wachten tot in de 62e min vooraleer Claeys op de flank doorgaat, perfecte voorzet voor doel doch niemand om af te werken. Drie minuten later doorbraak Prez schitterend afgelegd binnen de 16 op Vandecasteele doch deze knalt de bal over .

72e minuut zeldzame doorbraak Woudsport voorzet vanop rechts en afgewerkt door Dries Persyn. (2-3)

84 min verre uittrap Vanderborght doorgekopt op Prez die zijn kans gaat en de doelman duwt in corner.

Einde

Wissels:

74 minuut wissel Capoen voor Blin
82 minuut wissel Durant voor Hoornaert